Laat hier jouw ervaring met Expeditie Zuiderwaterlinie achter
 23 juni 2019
Brigitte en Adriaan

Weer een geweldige dag op expeditie, warm dat wel maar ach, niet zeuren, genieten van de omgeving, de historie, de muziek en het gezelschap.
Heerlijke muziek in het park en...getrakteerd worden op een super lekkere salade en frites van restaurant " De Vrijheid". 😋😋😋
Dank, dank, dank lieve mensen van de organisatie, dat doen jullie goed 👍

 22 juni 2019
Marjan

Vandaag van Prinsenbeek naar Terheijden gelopen. Prachtig weer, enthousiaste gids en medelopers. Misschien niet het opwindendste pad om te lopen, hoewel het kunstwerk van Bouke langs de Mark en de uitleg van Charlotte erbij, een leuke onderbreking waren.
De ontvangst bij de Schans in Terheijden door doedelzakspelers, de show van Concento, het spel van de Kwekerij, Ferguson’s Great Hunting Ground muzikale optreden, en niet te vergeten de intermezzo’s van Frank en Nout zorgden voor een geweldige ontspannen sfeer.

 22 juni 2019
Nicole en Walter

Fantastische organisatie met alles er op en er aan. Wij als enige Belgische Vlamingen genieten er van met volle teugen en het is een verbroedering met iedereen, Gezelligheid troef tijdens deze actieve en culturele activiteit. Nog een pluim voor de voltallige groep begeleiders. Hopelijk volgende jaar terug.. ?

 22 juni 2019
Brigitte en Adriaan

Wat een prachtig initiatief. Wandelen met gids over en op historische gronden. Wat zijn er toch mooie plekjes in Nederland. Deze keer van Willemstad naar Klundert.
Tonnekreek, Noordschans en Zwingelspaan.
Ik had er nog nooit van gehoord, leuk hoor.
Kunst in het landschap, uitgelegd door de kunstenaar zelf, een dame die een mooie omschrijving van de horizon en het uitzicht (kunstwerk) bijzonder creatief omschreef en voordroeg.
Kortom genieten met een aardige groep liefhebbers op pad en de lanen in 😊
Dank aan de lieve organisatoren 👌

 21 juni 2019
Ria

Ook etappe 2 was weer een succes. Allereerst door het weer, zon met een windje en de mooie startplaats. Hoewel al ruim 40 jaar woonachtig in West-Brabant nog nooit in Beneden Sas geweest. Een erg leuke locatie, waar we bij het begin van de tocht de sluis in volle werking konden zien omdat het vaarverkeer voor onze expeditie speciaal werd stilgelegd. Daarna op pad voor onze 9,5 km die vnl. over dijkjes ging. Je kon genieten van mooie vergezichten en ook nu kwamen we weer werk van Bouke Bruins tegen. Ook Bouke zelf was er weer bij om het een en ander toe te lichten. Bij finishrestaurant Havenzicht nog lekker zitten kletsen en om 10 uur bracht de bus ons over de supersmalle dijkjes weer veilig naar de parkeerplaats bij het startpunt.
Door andere bezigheden kan ik helaas vier keer niet mee maar a.s. dinsdag hopen we weer van de partij te zijn in Drunen.

 22 juni 2019
Isabelle Schol
We verheugen ons erop je dinsdag weer te zien!
 20 juni 2019
Ria

Voor 't eerst opgegeven, dus op weg naar startplaats Halsteren. Bij aankomst voelde je je meteen welkom. Erg hartelijke, vriendelijke mensen en na een drankje, gebakje, het openingswoord van de burgemeester en wat cultuur, op weg. Dat het al snel begon te regenen mocht de pret niet drukken. Onze verwachtingen werden overtroffen; wat een mooie route. We kwamen langs kreken en weilanden, klommen over hekjes en liepen in ganzenpas over kleine paadjes. Gelukkig was onze expeditieleider 2 meter lang en in het rood gekleed, dus hem uit het oog verliezen was haast onmogelijk. Bij Restaurant de Wallevis werden we toegezongen door een troubadour en hebben daar met een hapje en wijntje nog gezellig gezeten. Om 10 uur kwam de bus die ons snel weer terugbracht naar de parkeerplaats.
Dit is zeker een aanrader als je van wandelen houdt. Op naar de tweede etappe.