Terheijden – Breda – Oosterhout

Ontvangst
De route start vanaf gastenverblijf Munnickenheide in Terheijden gelegen aan het Zuiderwaterlinie Wandelpad. Via een prachtig natuurgebied word je naar Oosterhout geleid, waar in het Slotpark het feest losbarst vanaf 16.30 uur. In een half vliegtuig, een Anatonov 2, is BOOT van het theaterduo Vincent de Rooij en Daan Mathot te zien. Vol met spectaculaire decorwisselingen en optische illusies verhaalt dit hilarische drieluik over hoog en laag, hoop en vrees, illusies en de waan van godsdienst. PuurBabs brengt op haar beurt een repertoire van jazz, blues, easy listening, lounge en soul. Zonder opsmuk, maar met passie en gevoel. Wie de diepe soulstem van PuurBabs eenmaal heeft gehoord, vergeet haar nooit meer.

Daghap
Bij kinderboerderij Parkhoeve in Breda-Noord kun je terecht voor een broodje of een kom soep. Op de eindlocatie geniet je van de daghap bij Restaurant de Vrijheid, direct naast het Slotpark.

Overnachten
Ga je kamperen bij Roompot – Katjeskelder? Daar kom je langs onderweg naar de eindlocatie.

OV
Start je in Terheijden? Bus 123 of 117 vanaf Breda CS naar de Polderstraat in Terheijden en dan is het nog een kleine 3 km lopen. Gastenverblijf Munnickenheide ligt aan het Zuiderwaterlinie Wandelpad ter hoogte van knooppunt 80.
Vanaf de eindlocatie neem je bus 326 naar NS Station Breda of bus 327 naar NS Station Tilburg of check de 9292 OV app

Afstand

15 km

Startpunt

Munnickenheide
Munnikenhof 20
4844 PK Terheijden

Start

10.00 – 11.00 uur (bagage)

Vervoer

Eindpunt

Slotpark/ Café de Vrijheid
Heuvel 11
4901 KB Oosterhout

Party

vanaf 16.00 uur

Cultuur

Vincent de Rooij en Daan Mathot

PuurBabs